Na een succesvolle start in 2019 in Eindhoven en Rotterdam met 750 voertuigen heeft GO Sharing in een paar weken tijd een financieringsronde van ruim 10 miljoen euro afgerond. Met deze nieuwe groeifinanciering kan GO Sharing haar ambitie om nóg dit jaar uit te breiden met 20 steden in Nederland waarmaken. Deze ambitieuze plannen kunnen gerealiseerd worden dankzij een investering van Rabo Corporate Investments (de investeringstak van Rabobank) samen met overige partners van GO Sharing. De investeerders onderschrijven de missie van GO Sharing om de manier waarop mensen reizen duurzaam te veranderen. De ambitie van GO Sharing blijft niet beperkt tot Nederland. Dit jonge, ambitieuze deelplatform wil ook de rest van Europa een stuk groener maken.

Hét e-scooter deelsysteem 

GO Sharing is hét elektrische deelsysteem met grote ambities. Zij streven ernaar om het duurzaamste en meest toonaangevende e-scooter deelsysteem in Europa te worden. Door de vliegende start in 2019 en de investering van toonaangevende partners is GO Sharing goed gepositioneerd om snel door te groeien. Binnenkort is GO Sharing in staat om heel Nederland te voorzien van het e-scooter deelsysteem. Raymon Pouwels van GO Sharing: “Door de financiële injectie van onze partners kunnen we onze missie najagen en dit jaar al duizenden extra e-scooters uitzetten in 20 nieuwe steden in Nederland. Let’s GO together, GO green – GO Sharing!”

GO Sharing is duurzaamheid

Duurzaamheid is het belangrijkste criterium van de toekomst. GO Sharing streeft ernaar om de manier waarop mensen reizen duurzaam te veranderen. GO Sharing biedt volledig elektrische scooters aan die direct een bijdrage leveren aan de verbetering van de luchtkwaliteit, vermindering van geluidsoverlast en het oplossen van het mobiliteitsprobleem in de stedelijke gebieden. Investment Director Thijs Friederich van Rabo Corporate Investments: “Rabobank heeft de ambitie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. GO Sharing sluit daar met haar producten en diensten naadloos bij aan. Wij zijn trots op deze groene koploper die de elektrische mobiliteit in steden en het deelgebruik ervan stimuleert en die zo werkt aan een meer duurzaam transport. Rabobank gelooft in de oplossingen die GO Sharing biedt en wil met de samenwerking een hogere marktpenetratie van GO Sharing mogelijk maken. ”

Vanaf 23 cent per minuut rijden

GO Sharing gebruikers betalen alleen voor het gebruik van een e-scooter, het enige wat je nodig hebt is de GO Sharing app. Vanaf 23 cent per minuut, zonder abonnement of registratiekosten is er altijd een e-scooter beschikbaar op loopafstand. De GO Sharing service transformeert bezit naar gebruik! De gebruiker kan een e-scooter vinden en boeken via de gebruiksvriendelijke GO Sharing app.

Wat maakt GO Sharing uniek?

GO Sharing biedt de meest duurzame oplossing voor iedereen. De GO Sharing e-scooters zijn volledig elektrisch en de accu’s worden vervangen door 100% elektrische servicewagens. Zodat de GO Sharing e-scooters dag en nacht, 24 uur per dag en het hele jaar door klaar staan voor de gebruikers. GO Sharing levert dé oplossing voor alle mobiliteitsvragen van forensen tot studenten en van bewoners tot expats, mits zij in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. De lichtgewicht GO Sharing e-scooter zorgt ervoor dat deze geschikt is voor alle berijders.

Het platform is zo goed schaalbaar omdat GO Sharing nauw samenwerkt met haar serviceprovider GreenMo, die al een landelijk dekkend servicenetwerk voor e-mobiliteit heeft in Nederland, België, Duitsland en beschikt over een locatie in Engeland. Dit maakt GO Sharing de beste oplossing voor het mobiliteitsprobleem in stedelijke gebieden.

GO+ Business

Het GO Sharing e-scooter sharing systeem is bovendien geschikt voor de zakelijke markt. GO Sharing biedt een speciaal GO+ Business pakket aan voor de zakelijke markt. Met een GO+ Business pakket profiteren bedrijven van een super comfortabele GO Sharing e-scooters voor een vast maandelijks bedrag. Bedrijven worden ontlast van alles, van het onderhoud van de e-scooters tot het opladen van de batterijen, alles wordt verzorgd door GO Sharing.

www.go-sharing.nl GO Sharing App Store: https://apps.apple.com/us/app/go-sharing/id1477465763?ls=1

GO Sharing Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.gosharing.gourban.app&hl=nl