Etergo maakt indruk op internationale techbeurs in Las Vegas

Etergo, voorheen bekend als Bolt Mobility, heeft op de CES Electronics Show in Las Vegas twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. De bouwer van elektrisch aangedreven AppScooter legde beslag op de IHS Innovation Markit Award en won de Techstarts International Mobility Pitch Competition. Het Nederlandse bedrijf kreeg in december een kapitaalinjectie van 10 miljoen euro van een Duitse mobiliteitsspecialist.

CEO en medeoprichter Bart Jacobsz Rosier: ‘’Twee prijzen winnen op CES, het techwalhalla, is ontzettend vet. Het laat zien dat we met de AppScooter de goede weg zijn ingeslagen. Het is heel gaaf dat we ons op dit platform, waar de allernieuwste technologische innovaties te zien zijn, weten te onderscheiden. Een fantastisch begin van 2019, het jaar waarin de eerste AppScooters over de wegen zullen rijden.’

IHS Innovation Markit Award    

IHS Innovation Markit is een aan de Nasdaq genoteerd consultancybureau dat trends analyseert en marktonderzoeken uitvoert in opdracht van bedrijven in IT, automotive, electronics en solar. Het bedrijf reikt jaarlijks een prijs uit op CES voor het meest innovatieve product.

Techstarts International Mobility Pitch Competition

Nederland was sterk vertegenwoordigd in de Techstarts International Mobility Pitch Competition met deelnames van Urban Mobility Systems (elektrisch vervoer), Pal-V (vliegende auto) en de AppScooter van Etergo. Na een enthousiaste en doortastende speech werd Etergo tot winnaar uitroepen.

www.etergo.com