Honda voert nieuwe kleuren toe voor de populaire ADV350, Forza 125 en 350 motorscooters voor modeljaar 2024.

De ADV350 zal beschikbaar zijn in vier nieuwe eigentijdse kleuren: Matt Coal Black Metallic, Pearl Falcon Gray, Matt Pearl Cool White and Matt Pearl Pacific Blue.

Geïntroduceerd in modeljaar 22, combineert de ADV350 de verfijning van een premium scooter met de mogelijkheid om met het ruwste wegdek om te gaan en is verpakt in stoere avontuurlijke stijl. Met zijn stijl geïnspireerd op de X-ADV, beschikt de ADV350 over motorfietsachtige USD-vorken, een buisvormig stalen frame, externe reservoir achterdempers, voldoende bodemvrijheid, opbergruimte onder het zadel voor twee integraalhelmen, een USB-oplaadpoort en het gemak van de Smart Key-bediening. Het scherm is in hoogte verstelbaar en het LCD-instrumentenpaneel integreert met Honda RoadSync om rijders verbonden te houden terwijl ze onderweg zijn.

Deze combinatie van unieke stijl, praktisch gebruik en veelzijdigheid maakte de ADV350 tot het best verkochte model van Honda in 2022 met een cilinderinhoud van meer dan 125 cc, een positie die in 2023 wordt ingenomen door de CB750 Hornet, nauw gevolgd door de ADV350.

Forza

Ook Honda’s kleinere Forza-scooters krijgen nieuwe kleuren voor 2024. De naam Forza is al lang een krachtige speler in het tweewielerassortiment van Honda, met een premium mix van sportieve en GT-elementen. Vorig jaar kregen de Forza 125 en Forza 350 een strakke nieuwe restyling, met nieuwe gehakte dubbele koplampen en voorkuipen geïnspireerd op de topklasse Forza 750.

Beide modellen bieden een uitgebreide standaarduitrusting, waaronder HSTC, elektrische schermaanpassing, een USB Type-C-aansluiting, opbergruimte onder het zadel voor twee integraalhelmen, volledige LED-verlichting en Smart Key-bediening.

De Forza 125, die sinds zijn introductie in 2015 meer dan 115.000 eenheden heeft verkocht, zal beschikbaar zijn in het nieuwe Matt Cynos Gray Metallic, Pearl Falcon Gray and Matt Pearl Pacific Blue, die van vorig jaar blijven. De Forza 125 Special Edition, in Matt Cynos Gray Metallic  met rode wielen, zitstiksels, wijzerplaatomlijsting, logo’s en details, zwartgelakte achterste voetsteunen en roestvrijstalen vloerplaten, is ook nog steeds verkrijgbaar.

De stalgenoot van de Forza 125, de Forza 350, heeft sinds zijn introductie in Europa als de Forza 300 in 2013 meer dan 73.000 eenheden verkocht. Voor modeljaar 24 zal hij verkrijgbaar zijn in de nieuwe kleuren Pearl Nightstar Black and Matt Pearl Cool White, die zich voegen bij Matt Pearl Pacific Blue(dat voor modeljaar 24 nu nieuwe zwarte wielen heeft), Matt Cynos Gray Metallic en Pearl Falcon Grey.

Alle drie de modellen worden vervaardigd bij Honda Italia Industriale SpA aan de Adriatische kust. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1971 heeft de fabriek 40 verschillende soorten motorfietsen en 30 verschillende scootermodellen geproduceerd.

Alle drie de modellen worden vervaardigd bij Honda Italia Industriale SpA

De Forza 125, Forza 350 en ADV350 zullen vanaf december bij de dealers arriveren.