De nieuwe Moto Guzzi Stelvio is nu beschikbaar voor online reservering, waarmee je een van de eersten kunt zijn die binnenkort plaatsneemt op deze gloednieuwe Stelvio. De Moto Guzzi Stelvio is beschikbaar vanaf €18.499,- (BE €16.499,-).

De Stelvio wordt aangedreven door de nieuwe ‘compact block’ V-twin-motor, die recentelijk geïntroduceerd is op de V100 Mandello en verder verfijnd is. Deze motor is revolutionair in zowel ontwerp als constructie, met een compact en licht ontwerp dat een wendbaar en sportief chassis mogelijk maakt. Het betreft een dwarsliggende 90° V-twin met vloeistofkoeling, dubbele bovenliggende nokkenasverdeling met vingertuimelaars en 4 kleppen per cilinder. De herziene zesversnellingsbak zorgt voor nog soepeler schakelen.

De prestaties van deze motor zijn duidelijk sportief: het maximale vermogen bedraagt 115 pk bij 8.700 tpm, terwijl het maximale koppel 105 Nm bedraagt bij 6.750 tpm. Maar liefst 82% van dit koppel is al beschikbaar vanaf 3.500 tpm, met een begrenzer ingesteld op 9.500 tpm. Het chassis beschikt over een frame gemaakt van zeer sterke stalen buizen, gecombineerd met tubeless spaakvelgen van respectievelijk 19″ voor en 17″ achter, en een vering met lange veerweg. Deze keuzes maken comfortabel rijden op reizen en plezier op licht terrein gemakkelijk, evenals soepel rijden op asfalt.

Als een primeur voor Moto Guzzi is de Stelvio verkrijgbaar met PFF Rider Assistance Solution, een innovatief platform voor bestuurdersassistentie gebaseerd op radartechnologie ontwikkeld door Piaggio Fast Forward, een in Boston gevestigd bedrijf gespecialiseerd in robotica en opgericht in 2015 door de Piaggio Group.

Moto Guzzi Stelvio

De geavanceerde elektronische uitrusting omvat het elektronische Ride by Wire-gaspedaal en het zesassige platform dat de elektronische bedieningselementen voor veiligheid (zoals ABS Cornering) en plezier optimaal beheert. Met vijf rijmodi – Toerisme, Regen, Weg, Sport en Offroad – die het remmen op de motor, ABS, tractiecontrole en motorkaarten beheren, biedt de Stelvio een breed scala aan rijervaringen. In de Offroad-modus is het zelfs mogelijk zowel ABS als tractiecontrole uit te schakelen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar, zodat je de Stelvio perfect kunt aanpassen aan jouw behoeften.

Wil je als een van de eersten genieten van de nieuwe Moto Guzzi Stelvio? Vul het formulier in, kies een dealer en verstuur je aanvraag. Moto Guzzi neemt contact met je op om een afspraak te maken en de aankoop van je Moto Guzzi Stelvio voor de prijs van €18.499 (BE €16.499) of, als je kiest voor de versie met PFF Rider Assistance, €19.299 (BE €17.299), af te ronden.

Klik hier voor het online reserveringsplatform