U kent allemaal het rechthoekige rem- of koppeling oliereservoir op het stuur. Na beoordeling van de robuustheid en functionaliteit van deze reservoirs heeft GIVI een nieuwe smartphonehouder ontworpen die direct op deze reservoirs gemonteerd kunnen worden. Het is tevens dé oplossing voor onder andere de T-MAX en Burgman 650 rijders, die geen spiegels op het stuur hebben, waardoor een houder monteren al een stuk lastiger was, tevens zullen ook veel motorrijders deze nieuwe oplossing van GIVI kunnen waarderen.

In de auto stappen en de smartphone op het dashboard bevestigen is voor velen van ons een tweede natuur geworden. Het is ook een gewoonte voor motor- en scooterrijders geworden. Niet eens zo zeer om de navigatie te gebruiken, een blik op de smartphone zorgt voor veel rijders al een bepaalde vorm van ‘gemoedsrust’. Omgekeerd staat het gebruik van de navigatie centraal tijdens het navigeren door onbekende delen van de stad en tijdens weekend- of vakantiereizen.
Vanuit dit perspectief moeten degenen die op twee wielen rijden hun smartphone in het ‘dashboard’ gebied bevestigen op een veilige en stevige manier.

Kijk voor prijzen en meer informatie www.motolux.com of www.givimoto.com