Piaggio heeft zijn MP3 motorscooterserie dit jaar grondig vernieuwd. Naast de geheel vernieuwde MP3 Yourban die begin 2017 debuteerde, heeft Piaggio recent op basis van de MP3 500 LT tevens een exclusieve Special Edition uitgebracht. In de maand september maakt Piaggio de aanschaf van deze driewielige motorscooters – die ook met enkel het autorijbewijs* bestuurd mogen worden – aantrekkelijker dan ooit met volop voordeel, inclusief een informatief testweekend.

Niet eerder was de drempel om op een nieuwe Piaggio MP3 te stappen zo laag. In de maand september verrast Piaggio kopers van een MP3 Yourban 300, MP3 300 en MP3 500 inclusief de Special Edition met uiteenlopende acties. Individueel of gecombineerd maken deze aanbiedingen de driewielige rijbewijs B motorscooters bereikbaarder dan ooit.

De zekerheid van 4 jaar gratis garantie
Een prettig aanbod dat het vertrouwen in de Piaggio MP3 verder vergroot, is de gratis fabrieksgarantie van vier jaar in de maand september. Standaard levert Piaggio alle MP3-modellen af-fabriek al met een garantie van twee jaar. Gebruikmakend van het verlengde-garantieaanbod beidt Piaggio die termijn in de maand september verder uit tot maar liefst vier jaar. Niet alleen biedt dat kopers van een MP3 maximale zekerheid; ook levert het hen nog eens een voordeel van € 337,59 (Yourban en MP3 300; € 511,83 voor MP3 500) op de verlengde garantie op.

Gunstig financieringsaanbod
Dankzij een aantrekkelijk financieringsaanbod via ‘Findio voor Motor’ is een Piaggio MP3 Yourban 300 in aanschaf nu extra voordelig, tegen overzichtelijke maandelijkse tarieven op basis van een rentepercentage van 5,9%. Daarbij is de Yourban afhankelijk van de looptijd bijvoorbeeld al te rijden vanaf € 99 per maand. Prettig voor motor- en scooterbezitters is dat zij hun huidige scooter of motor ook als inruil in de financiering kunnen meenemen, om de maandtarieven nog verder naar beneden toe aan te scherpen.

Accessoires: heel aantrekkelijk
Kopers van een MP3 Yourban, MP3 300, MP3 500 én de MP3 500 Special Edition kunnen hun motorscooter met behulp van het uitgebreide aanbod aan originele accessoires tot in detail naar eigen smaak personaliseren. Uiteenlopend van een praktisch windscherm of ruime topkoffer tot aan helmen, het multimedia platform, alarmsystemen en stijlvolle accenten. Piaggio heeft dit uitgebreide accessoire aanbod voor de MP3-range extra aantrekkelijk geprijsd en voorzien van 25% korting bij aanschaf van één van de nieuwe modellen.

MP3 Testweekend
Automobilisten of motorrijders die de overstap naar één van de MP3-modellen overwegen, kunnen zich op 16 en 17 september aanstaande uitgebreid en vrijblijvend oriënteren tijdens het Piaggio MP3 Testweekend. Alle Piaggio Premium-vestigingen in de Benelux hebben dat weekend meerdere testexemplaren van de MP3 en Yourban gereed staan voor een uitgebreide proefrit. Specialisten en instructeurs voorzien gegadigden daar bovendien persoonlijk van tekst en uitleg, begeleiden hen bij het maken van hun eerste kilometers en lichten de praktische én financiële voordelen tot in detail toe.

Kijk voor meer informatie over de actie kijk je op www.piaggio.nl of www.piaggio.be