De nieuwe Polini maxi Hi-speed variateur voor de Piaggio Beverly en MP3 HPE is ontworpen met geavanceerde technologieën en een uniek smeersysteem om ten alle tijden de beste prestaties te verlenen. De maxi Hi-speed variateur is speciaal ontwikkeld voor de allerlaatste nieuwe modellen, de Piaggio Beverly en MP3 400 HPE Euro 5.

Polini maxi Hi-speed variateur

Net als alle eerdere variateur sets van de Maxi Hi-Speed beschikt deze overt het vernieuwde gepatenteerde smeersysteem. De interne grote opening heeft de functie van vetopslag, een speciale veer zorgt voor een constante verdeling van het vet op de pin, zelfs tijdens de zwaarste rijomstandigheden in zomer of winter.

De chroomnikkelstalen pen wordt gekenmerkt door een uiterst lage wrijvingscoëfficiënt; hij onderscheidt zich door de zeer geavanceerde DLC-behandeling op koolstofbasis met innovatieve technologie die specifiek is ontwikkeld voor race- en luchtvaarttoepassingen. En die met name zijn bedoeld voor zeer slijtagegevoelige onderdelen.

Polini maxi Hi-speed variateur

De rollen zijn gemaakt van een speciaal mengsel van nylon- en aramidevezels en daarbij is de wrijvingscoëfficiënt verbeterd dankzij het polijstproces op de vlakken.

Al deze kenmerken van de Polini Maxi Hi-Speed variateur voor Piaggio Beverly en MP3 400 HPE brengt je scooter op een hoog prestatieniveau. Jouw scooter reageert snel en soepel en levert, door de jarenlange Polini technologie ongekende prestaties. Ook leverbaar voor andere scootermodellen

Polini maxi Hi-speed variateur

Polini Maxi Hi-speed variateur voor Piaggio Beverly and MP3 400 HPE Euro 5:
Artikel 241.760
consumentenprijs: 227,50 euro

POLINI.COM