Met ingang van het nieuwe motorseizoen heeft Piaggio in België de Beverly-serie qua prijsstelling nog scherper gepositioneerd. De prijzen van de Piaggio Beverly 300, Beverly 300 S, Beverly 300 by Police en Beverly Sport 350 zijn in België ruim 300 euro naar beneden toe aangescherpt. De Italiaanse fabrikant speelt hiermee in op de groeiende populariteit van de ‘highwheel’ motorscooter in de Benelux en maakt de Beverly daarmee tot een nog concurrerender propositie.

In Europa is de highwheel motorscooter bezig met een indrukwekkende opmars. Vooral in Zuid-Europa heeft dit type scooter dankzij zijn stabiele en comfortabele karakter al een grote schare fans voor zich gewonnen, als praktisch vervoersmiddel voor verstopte steden en druk verkeer. Inmiddels loopt echter ook de Benelux warm voor de highwheeler. Binnen dit segment is Piaggio uitstekend vertegenwoordigd, met de Liberty als basis, de vorig jaar gelanceerde Medley als nieuwkomer daar tussenin, en de Beverly aan de bovenkant van het spectrum.

Met de recent vernieuwde Beverly-serie – Europa’s bestverkochte scooter in het highwheel scootersegment – zet Piaggio de status van deze degelijke value-for-money motorscooter als topmodel van het merk binnen het highwheelsegment extra aan, met nieuwe techologie, een nog completere uitrusting en de exclusieve Beverly by Police-uitvoering.

De belangrijkste highlights van de Piaggio Beverly 300 en 350 op een rij:
De motoren van de Beverly 300 en 350 voldoen aan de Euro4 emissienormen. De Beverly wordt standaard geleverd met ABS en ASR tractiecontrole. Het zadel is op afstand te ontgrendelen en de ‘bike finder’ functie (waarbij de richtingaanwijzers knipperen zodat de scooter gemakkelijk terug te vinden is) wordt net als een functionele USB-poort standaard meegeleverd. Aantrekkelijke kleurcombinaties met opvallend afgewerkte accenten voor alle uitvoeringen beschikbaar. Uitgebreid accessoireaanbod, met onder andere een topkoffer voor een volwaardige helm of twee jethelmen, een elektronisch anti-diefstalsysteem met elektronische sleutel en afstandbediening, een tunneltas voor extra ruimte bovenop de centrale tunnel, diverse windschermopties voor optimale bescherming tegen wind en kou, evenals een matzwarte jethelm, exclusief voor de Piaggio Beverly 300 by Police.
Vanwege de groeiende populariteit van de highwheel motorscooters in de Benelux heeft Piaggio de prijzen van de Beverly-serie aanzienlijk naar beneden toe aangescherpt. Dankzij die prijsaanpassing is de Beverly inclusief ABS in België nu al leverbaar vanaf € 4.699 *(Luxemburg: € 4.539*).

Overzicht nieuwe prijzen Piaggio Beverly:
Piaggio Beverly 300 ABS € 4.699* (Luxemburg: € 4.539*)
Piaggio Beverly 300 S ABS € 4.799* (Luxemburg: € 4.639*)
Piaggio Beverly 300 Police ABS € 4.799* (Luxemburg: € 4.639*)
Piaggio Beverly Sport 350 ABS € 5.699* (Luxemburg: € 5.499*)

* Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en legeskosten.

www.piaggio.be