132 kilometer brommen over de mooiste wegen en meest uitdagende hellingen van de Vlaamse Ardennen én Pays des Collines!

Over heel België sleutelen duizenden mannen én vrouwen dagelijks aan hun brommer. Ze zoeken naar onderdelen voor hun Flandria, Puch of Honda Camino online, gaan lekker retro met hun gloednieuwe Mash en rijden het land rond met gelijkgestemde zielen. Want vriendschap, motorsport en fun, daar draait het om! Voor hen organiseert Red Bull op zaterdag 11 mei 2019 Red Bull All The Way, een uitdagende tocht van 132 kilometer – en met meer dan 1800 hoogtemeters – door de Vlaamse Ardennen en het wondermooie Pays des Collines in Henegouwen. Een peloton mopeds van 50CC over onze mooiste wegen, steilste hellingen en meest uitdagende kasseistroken dus, met start én finish in Oudenaarde. Where else?

“Jongeren met een hart voor oldtimers, verslingerd aan de geur van vuile olie en twee- en viertakt. Fantastisch van Red Bull om daar eindelijk iets mee te doen!” zegt Dora Cabergs van de BFOV. “Red Bull All The Way is een erg leuke manier om jongeren aan te spreken en de schoonheid van het werken aan oude voertuigen in de verf te zetten. Het is veel meer dan een leuke hobby, en dat mag heel België weten!”

Challenges

Niet zomaar een tourtocht natuurlijk, maar op zes legendarische hellingen een fikse challenge. Wat die gaan inhouden verklapt Red Bull nog niet, dus stay tuned!

  • De Muur Van Geraardsbergen
  • Mont Saint Laurent
  • La Houppe
  • Koppenberg
  • Paterberg
  • Oude Kwaremont

Het ultieme doel? Alle checkpoints halen en zoveel mogelijk punten scoren tijdens de challenges op de hellingen. Met een bolletjestrui en natuurlijk een coole prijs voor de winnaar in elke categorie: oldtimers en niet-oldtimers.

Inschrijven?

De deelnemers van vorig jaar weten waarom je moet inschrijven! Nog nooit meegereden? Ga dan mee op avontuur! Inschrijven kan op www.redbull.be/alltheway!

Let wel, om te mogen deelnemen ben je ouder dan 16 jaar oud en moet je aan de start staan met een moped Klasse B mét originele 50CC-motorblok. Zowel tweetakt- als viertaktmotoren zijn toegelaten, scooters (zoals een Vespa) en e-bikes niet. Alle inschrijvingen worden gescreend.

Lees hier het volledige reglement. Meer vragen? Stuur dan een mail naar alltheway@redbull.be!