De zomer is officieel in het land en dat vieren we bij Honda! In juli en augustus heeft Honda verschillende acties op hun modellen. Voor ieder wat wils om de zomer nóg beter te maken.

Touring
De Gold Wing, Honda’s ultieme tourer, blijft heersen op het vlak van comfort en luxe. De huidige acties worden daarom ook wegens succes verlengd gedurende de zomer. Om nieuwe rijders meteen de kans te geven er veel kilometers mee te rijden, krijgen ze bij aankoop van een nieuwe Gold Wing een gepersonaliseerde Fuel Card t.w.v. € 500, goed voor 6.000 km rijplezier. Mocht dat nog niet genoeg zijn, wordt er ook nog eens een overnamepremie van € 1.500 aangeboden. Toch maar eens langs een dealer voor meer informatie?

Street / Super Sport
Heb je de voorkeur voor een Street of eerder een Super Sport model? Geen probleem! Ga je voor een stoere naked die het verschil maakt? Op de compacte en gespierde CB1000R en CB1000R+ krijg je een korting ter waarde van € 1.000. Boek snel een testrit bij de dealer en ontdek zijn buitengewone stuureigenschappen en prestaties.

Toch liever een gekuipte racer? De Fireblade is een sportmotor die gebouwd is voor de weg, het circuit en dagelijks gebruik, met een hoog vermogen en geavanceerde elektronica. Bij aankoop van een Fireblade of een Fireblade SP krijg je momenteel een korting van respectievelijk € 3.500 en € 3.600. Je kan dus al pronken met een nieuwe Fireblade vanaf € 15.499!

Adventure
Ook de avonturiers slaan we niet over. Een perfecte metgezel, overal waar je gaat? De Africa Twin is hier ideaal voor, met 3 rij-modi, optionele DCT en een extra G-modus voor offroad-gebruik. Maar ook de Africa Twin Adventure Sports met zijn extra grote benzinetank, langere veerwegen en betere bescherming staat altijd voor je klaar. De ideale motor dus om je zomer mee door te brengen. Nu tijdelijk heb je al een Africa Twin vanaf € 11.999!

Ontdek de voorwaarden en de overige Honda deals op de actiewebsite * of contacteer je Honda dealer *

*actie uitsluitend geldig bij de Belgische dealers.