Honda SUPER sport promoties 2018
De Honda Super Sport modellen blinken allen uit op het vlak van wendbaarheid en controle. Zowel de Fireblade, Fireblade SP’s, maar ook de CBR500R en de CBR650F.

Het doel van Honda met dit type motorfietsen is om, waar je er ook mee rijdt, te kunnen genieten onder alle omstandigheden en iets te ervaren wat je niet elke dag meemaakt. Om die doelstelling te ondersteunen introduceert Honda Benelux nu speciale SUPER(sport) ‘deals’

Honda Super Sport
De nieuwste Honda CBR1000RR Fireblade bereikt het volgende niveau van ‘Total Control’; 90% van de onderdelen zijn nieuw en de verhouding van het vermogen tot het gewicht werd met 14% verbeterd. Daarnaast is de motor uitgerust met Honda’s Selectable Torque Control, Selectable Engine Brake, nieuwe ABS, Riding Mode Select System en Power Selector en volledige Showa ophanging. Allemaal technologie die rechtstreeks afkomstig is van de RC213V-S MotoGP motor.

Vergeet daarnaast ook de Honda CBR650F of CBR500R niet. De middenklasser viercilinder en parallel-twin hebben lange tijd een sleutelrol vervuld in de brede line-up van Honda motorfietsen. Pure middenklassers bieden een grote toegankelijkheid en een prettig motorkarakter, gekoppeld aan een laag gewicht en beperkte afmetingen. De uitstekende prestaties gekoppeld aan grote wendbaarheid maken de motoren geschikt voor zowel beginnende motorrijders als heropstappers.

Honda Deals
De Honda Super Sport modellen blinken allen uit op het vlak van wendbaarheid en controle. Het doel van Honda met dit type motorfietsen is om, waar je er ook mee rijdt, te kunnen genieten onder alle omstandigheden en iets te ervaren wat je niet elke dag meemaakt.

Om die doelstelling te ondersteunen introduceert Honda Benelux nu speciale SUPER(sport) ‘deals’. Met deze deals krijgt men een korting van maar liefst € 2.478,- (ruim 13% op een Fireblade of ruim 10% op de Fireblade SP1). Beide ter waarde van de BIV kost.

Daarnaast is de prijs van de CBR650F tijdelijk met € 1.000,- verlaagd naar € 7.999,- . Geïnteresseerden voor de Honda CBR500R kunnen kiezen tussen een prijsvoordeel van € 600,- of een gratis Akrapovic uitlaatdemper ter waarde van € 729,-.

Race condities

Maar ook aan diegenen voor wie het nog niet snel genoeg gaat op de openbare weg, heeft Honda gedacht. Zo zijn er speciale racecondities, waarbij de korting kan oplopen tot wel 25% (20% voor een CBR500R). Waarbij onlangs de Fireblade SP1 opgenomen is in deze condities.

Informeer snel bij je officiële Honda dealer naar alle SUPER(sport) voorwaarden.

Deze actie is uitsluitend geldig in België