Weet je het nog? In de jaren ’90 had iedereen die een motoroutfit kocht een zwarte broek, een zwarte jas en een zwarte helm. Het zag eruit als een vuilniszak en als je op een verjaardag aankwam was er weinig uitleg nodig hoe je was gekomen. Die tijden liggen gelukkig heel ver achter ons. RST komt met een modieuze collectie die is voorzien van Kevlar. De District Wax bijvoorbeeld. Met dit vrijetijdsoverhemd ga je voor looks én veiligheid! Met een ingetogen stijl die er niet alleen leuk uitziet maar je ook goede protectie biedt op de motor.

Het overhemd is gemaakt van een HD Wax stof, heeft een volledige DuPont™ Kevlar® voering en is voorzien van een contrasterende tartan binnenvoering en vaste mesh-voering voor extra ademend vermogen.

Hij is voorzien van level 1 schouder- en elleboogbescherming en heeft een pocket voor een rugprotector. De centrale rits met drukknoopsluiting zorgt voor extra veiligheid, de ventilatieopeningen aan de zijkant voor maximale luchtstroom en een magnetische kraagsluiting voorkomt dat de kraag in de wind flappert. Het is een van de vele nieuwigheden die het merk RST (als onderdeel van Bihr) brengt

Adviesprijs € 149,99

Meer info BIHR.EU