Segway-Ninebot, een high-tech bedrijf, is sinds de mijlpaal van 10 miljoen geproduceerde KickScooters dit jaar ‘s werelds grootste fabrikant van elektrische mobiliteitsoplossingen. Na de onthulling tijdens een persconferentie in maart, komt de eerste premium KickScooter-serie deze zomer eindelijk op de Europese markt: de Segway KickScooter GT-serie. Met twee nieuwe modellen binnen deze series toont het bedrijf zijn ambitie om dieper in te gaan op de behoeften van zijn klanten, en ook om zijn productportfolio te diversifiëren. 

Segway GT serie

 

De GT-serie: een premium KickScooter met veel technologie voor superieur gebruik 

De GT-serie bestaat uit twee modellen om aan de verschillende verwachtingen en gebruikseisen van klanten te voldoen: de Segway KickScooter GT1E (voor woon-werkverkeer maar in Nederland is dit product niet toegestaan op de openbare weg. ) en de Segway KickScooter GT2P (voor sportief privé-gebruik, niet op de openbare weg). Met een heleboel nieuwe slimme functies en opgewaardeerde specificaties, is de GT-serie de meest premium serie van alle KickScooters van Segway-Ninebot.

Beide modellen hebben een aantal kenmerken gemeen. De gebruikers van de GT-serie kunnen genieten van een unieke stabiliteit en een soepele rit dankzij de 11-inch grote zelfherstellende luchtbanden en het lage zwaartepunt dat wordt gevormd door de accu die zich in de treeplank bevindt. De volledige aluminiumstructuur van luchtvaartkwaliteit maakt een laadvermogen tot 150 kg en zwaar gebruik mogelijk. Bovendien zijn de twee modellen, om een veilig gebruik te garanderen, uitgerust met twee remmen – een schijfrem voor en achter. Daarnaast zijn er sterke ingebouwde 9W LED-verlichting aan voor- en achterkant en als remlicht en richtingaanwijzers om het woon-werkverkeer en de veiligheid voor andere weggebruikers te verbeteren. Om gebruikers verschillende rijervaringen te bieden, zijn beide modellen voorzien van 3 rijmodi (Eco, Sport en Race), een wandelmodus speciaal voor voetgangersgebieden en een nieuwe parkeermodus, waarmee meer energie kan worden bespaard wanneer de KickScooter niet in gebruik is.

Segway KickScooter GT1E: Verover de steden met één volle lading en een actieradius tot 70 km 

Met een maximumsnelheid van 25 km/u en een actieradius van 70 km dankzij de 1008 Wh hoog-efficiënte Li-ion batterij, kunnen bestuurders hun bestemmingen rustig en milieuvriendelijker bereiken op hun KickScooter GT1E. Bovendien wordt de GT1E aangedreven door zijn achterwielmotor (tot 3000 W) en is hij uitgerust met instelbare demping op zowel de voor- als achtervering om verkeersdrempels en andere bewegende schokken te absorberen. En last but not least, dankzij het full-colour LED-dashboard kunnen gebruikers in één oogopslag alle benodigde informatie controleren (batterijniveau, resterende actieradius, enz.).

Segway GT1E

 

Segway KickScooter GT2P: Een verfrissende hobby voor heldhaftigen onder ons

De GT2P onderscheidt zich van de andere KickScooter-modellen door het feit dat het een topmodel is voor Segway-Ninebot fans die op zoek zijn naar hoge snelheden om te gebruiken op racecircuits en/of privéterreinen. Naast de 3 rijmodi, kunnen de bestuurders op de Boost-modus drukken om een maximumsnelheid van 70 km/u te bereiken. Binnen 4 seconden kan hij van 0 tot 48 km/u en kun je genieten van het plezier met een superlange actieradius tot 90 km, dankzij de 1512 Wh hoog-efficiënte Li-ion batterij.

Segway GT

De GT2P is niet alleen de meest krachtige KickScooter met zijn dubbele motor (tot 2×3000 W), maar het is ook de beste optie voor gebruik op alle terreinen: dankzij de Segway Dynamic Traction Control (SDTC) is de grip op de weg veel beter, waardoor uitglijden wordt voorkomen wanneer het terrein vochtig is of als er losse steentjes liggen. Daarnaast heeft de GT2P een dual-arm veersysteem om de schokabsorptie op hobbelige wegen te verminderen en voor sportiever gebruik. Tot slot maakt het designconcept de GT2P aantrekkelijk voor wie uniek wil zijn, vooral met zijn allereerste transparante PM OLED-display en het omgevingslicht dat bestuurders kunnen aanpassen via de Segway-Ninebot mobiele app.


Zelf een weekje Segway rijden? Klik dan hier


Beschikbaarheid en prijzen 

De Segway KickScooter GT Series is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order op de officiële Europese Segway.com online brand store (in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Oostenrijk, Ierland en Portugal) met een gratis accessoire (exclusief op de online brand store). De producten zullen naar verwachting vanaf de eerste helft van september ook verkrijgbaar zijn bij de geselecteerde retailpartners van Segway-Ninebot, in de winkel en online. Productspecificaties, prijzen en beschikbaarheid van de producten op de Europese markt kunnen per land licht verschillen. Volg de lokale voorschriften a.u.b.

Meer informatie vindt u op https://www.segway.com/