Segway-Ninebot blijft toonaangevend in de markt van elektrische kickScooters. Inspelend op de steeds veranderende behoeften van de consument, breidt Segway haar reeds uitgebreide portfolio uit. Met de introductie van slimmere functies, bredere assortimenten, een slanker design en een hele reeks nieuwe technologieën die nog niet eerder in Segway-Ninebot-producten te zien waren, zet het haar dominante voorsprong op dit gebied voort. De lancering omvat de spannende nieuwe Ninebot KickScooter D-serie, een vervolg op de ZING-serie en twee premium Segway KickScooter-lijnen: de P-serie en GT-serie.

Segway

De gloednieuwe Ninebot KickScooter D-serie voor economisch woon-werkverkeer

De nieuwe Ninebot D-serie is gericht op het leveren van plezier aan de consument, het heeft namelijk drie modellen op maat gemaakt voor verschillende behoeften van de klant. De D18E, D28E en D38E, waarbij het nummer verwijst naar het bereik van elk model en verschilt door het vermogen, het klimvermogen, de batterijcapaciteit en de oplaadtijd. Het is ontworpen met 10-inch luchtbanden met anti-slip, voor een betere grip en meer comfortabele rijervaring.

Ook het dubbele remsysteem, een elektronische rem aan de voorkant en een trommelrem aan de achterkant zorgt voor uw veiligheid. De Ninebot D-serie is de meest betaalbare volwassen KickScooter van Segway-Ninebot tot nu toe! In dezelfde kleurstelling als de Ninebot D-serie, fris rood en zwart, hebben ze ook een kinderversie: de Ninebot ZING C15E, een nieuwe elektrische KickScooter speciaal voor de allerkleinsten.

Segway KickScooter P65E: woon-werkverkeer met betere prestaties

De Segway KickScooter P65E is de nieuwe standaard voor woon-werkverkeer. Hij heeft een bereik tot 65 kilometer en speciaal ontworpen 10,5 inch SegPower CrossSeason-banden, wat antislip en een betere grip betekent, ongeacht de weersomstandigheden. Ook zijn er twee soorten remsystemen, een schijfrem op het voorwiel en een elektronische rem op het achterwiel. Daarnaast achterwielaandrijving voor een nog betere rijervaring.

Hij bevat ook een heleboel slimme functies, zoals de NFC-technologie, waarmee u onder andere uw KickScooter kunt vergrendelen/ontgrendelen met uw smartphone. Dit model heeft ook ingebouwde richtingaanwijzers voor en achter.

Segway KickScooter P100SE: maximaal woon-werkverkeer

De Segway KickScooter P100S heeft een indrukwekkend bereik van wel 100 km met één enkele lading. Hij beschikt ook over 10,5-inch anti-slip en zelfherstellende SegPower CrossSeason banden dankzij de geleilaag in de banden, waardoor het risico op lekrijden wordt verminderd. Daarnaast zorgen de dubbele-armvering voor en achter en de drie remsystemen (voorwiel: schijf/achterwiel: schijf en elektronisch) voor een soepelere en veiligere rit. Alle slimme functies, zoals NFC-technologie, ingebouwde richtingaanwijzers en nog veel meer, zorgen samen voor een superieure rijervaring.

Segway GT Series: Super premium, super high tech

De Segway KickScooter GT1E tilt KickScooter rijden naar een hoger niveau met een topsnelheid van 25 km/u en een bereik van 70 km. Samen met een laadvermogen van 150 kg en achterwielaandrijving voor een superieure ervaring. Daarbij is de GT1E uitgerust met een schijfrem voor en een schijfrem achter. De 11-inch grote tubeless pneumatische zelfherstellende banden, verminderen het risico op lekrijden drastisch. Hij beschikt ook over ingebouwde richtingaanwijzers en, uniek voor de GT1E, een cool full-colour LED-dashboard.

Segway KickScooter GT2: the ultimate KickScooter crossover

Simpel gezegd, de Segway KickScooter GT2 is de krachtigste en meest geavanceerde KickScooter die ooit is gelanceerd, met een bereik tot 90 km. Het is de beste KickScooter voor alle terreinen dankzij de voor- en achtervering, met instelbare hydraulische demping. Dubbele motoren zorgen voor meer atletisch rijgedrag, een golf van kracht en adrenaline.

Van nul naar 48 km/u in minder dan vier seconden en een topsnelheid van 70 km/u voor gebruik op privécircuits. Daarnaast heeft de KickScooter een laadvermogen van 150 kg en twee remmen. Een schijfrem voor en een schijfrem achter. Ten slotte is de GT2 uitgerust met ingebouwde indicatoren en ‘s werelds eerste transparante PM OLED-dashboard op een kickscooter.

Segway GT Kickscooter

Een nieuwe accessoire voor een complete KickScooter

Bovendien introduceert Segway een heel speciaal knipperlichtaccessoire met een uniek draadloos ontwerp om uw veiligheid op de weg te vergroten. De richtingaanwijzers kunnen zowel aan de voor- als achterkant van de KickScooter worden geplaatst en zijn compatibel met de meeste Segway-Ninebot KickScooters die op de markt verkrijgbaar zijn. Perfect voor extra verkeersveiligheid bij gebruik van een KickScooter op de openbare weg (waar toegestaan).

Binnenkort: een nieuw soort scooter…

Segway-Ninebot biedt sinds maart 2021 met groot succes vier soorten slimme eScooters en eBrommers in de L1e-categorie aan in een paar Europese landen. Ze zullen in de eerste helft van 2022 beginnen met de verkoop in meer Europese landen als onderdeel van ons ambitieuze Europese uitbreidingsplan. Daarnaast lanceert men in de tweede helft van dit jaar een nieuw model in de L3e-categorie, met nog meer slimme functies, die een ongeëvenaarde gebruikerservaring bieden. Voor meer informatie, blijf op de hoogte!

Belangrijke data in de Segway-Ninebot-kalender

In het tweede kwartaal zal de Ninebot KickScooter D-serie al in maart beschikbaar zijn voor pre-order op de webshop, met een release in de winkel vroeg in het kwartaal. In het tweede kwartaal wordt ook ons eerste GT-model uitgebracht, de Segway KickScooter GT1E. De P65E en GT2 worden vervolgens begin derde kwartaal uitgebracht, en het definitieve P100SE-model zal in het vierde kwartaal worden uitgebracht.

Productspecificaties, prijzen en winkelbeschikbaarheid van de producten op de Europese markt kunnen per land enigszins verschillen. Lees meer op de officiële website: www.segway.com.