het nieuwe motorseizoen staat in de startblokken. Deze periode tussen winter en lente is het uitgelezen moment om na te denken over jouw mobiliteitskeuze. De technologie, de steden en de openbare infrastructuur ontwikkelen zich steeds verder. En dat maakt de overstap naar een elektrische motorfiets een steeds betere keuze. Zero Motorcycles, wereldwijd marktleider in elektrische motoren en aandrijvingen, biedt een uitgebreid aanbod aan diverse modellen, direct uit voorraad leverbaar bij de dealer.

Motorrijders die de overstap naar elektrisch overwegen, doen er goed aan heel snel eens binnen te stappen bij een Zero-dealer in de buurt. Daar vinden ze namelijk een divers aanbod van 100% elektrische modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien maken dealers plaats voor de nieuwste motoren uit modeljaar 2022, waardoor er interessante aanbiedingen te vinden zijn op de modellen uit 2021. Het aanbod is sterk afhankelijk, dus neem snel contact op met je dichtstbijzijnde dealer! Je vindt een overzicht van alle Zero-dealers in Nederland via de online dealer locator op www.zeromotorcycles.com/nl-nl/dealer-locator

Onevenaarbare sensatie – ook voor a1-rijders

Zero Motorcycles biedt talloze modellen aan, van rasechte Street Bikes zoals de FXS en SR/F tot handige, avontuurlijke Dual Sports-motoren zoals de DSR en de FX. Allen hebben ze één gemeenschappelijke factor: een sensationele acceleratie, gecombineerd met moeiteloze en geruisloze kracht. Een ervaring die zich niet laat uitdrukken in woorden, maar in beleving: het perfecte excuus om een testrit in te plannen. En dat geldt ook voor rijders met het A1-rijbewijs. Met de FXS, FXE, DS en S biedt Zero namelijk ook motorfietsen aan met een vermogen van 11 kW, het equivalent van 125 cc. Dankzij het sensationele koppel van 109 Nm (S & DS) of 106 Nm (FXS & FXE) zijn de 11 kW-modellen van Zero Motorcycles niet te vergelijken met eenzelfde variant met verbrandingsmotor. Na je aankoop rijd je meteen weg, want deze erg gewilde modellen zijn nù meteen te verkrijgen bij de verschillende Zero-dealers. Bezoek je dealer voor een testrit, of plan er eentje in via de website van Zero Motorcycles.

 

Extra profijt dankzij gunstige fiscale voordelen

De 100% elektrische motoren van Zero Motorcycles komen in aanmerking voor verschillende fiscale voordelen. Zo bespaar je nog meer geld uit op de aankoop van jouw Zero Motorcycle.

De Nederlandse overheid stelt elektrische motorfietsen vrij van de wegenbelasting (MRB) en van Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM). Voor ondernemers zijn er daarbovenop nog meer interessante voordelen. Zo is er lage tot geen bijtelling over de cataloguswaarde, is de BTW (21%) aftrekbaar en heb je aanspraak op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek of KIA. Ten slotte geven lokale overheden of gemeenten bovenop deze maatregelen nog extra voordelen. Een overzicht van deze lokale voordelen vind je terug op de website van Nederland Elektrisch.