Op 18, 19 en 20 september vindt in Evenementenhal Gorinchem de 5de editie plaats van tweewielervakbeurs Velovak 2022. Naast mooie nieuwe namen die zich aansluiten bij het platform, is er ook veel te beleven en kennis op te doen. Zowel voor de tweewieler- en scooterwinkels, als voor de sportspecialisten en zakelijke gebruikers van tweewielers.

Waarom mogen de professionals van de tweewielerbranche Velovak niet missen?

Velovak is het onafhankelijke platform in Nederland en Vlaanderen waar elke ondernemer welkom is en waar je in één dag veel verschillende leveranciers kunt ontmoeten die jouw onderneming verder kunnen helpen.

Zo vind je niet alleen leveranciers van fietsen en scooters, maar ook van steps, opleidingsinstanties, interieurexperts, systemen, werkplaats en meer. Doordat het uitsluitend voor professionals uit de branche is, nemen de exposanten echt de tijd voor je en is er ruimte voor een goed gesprek.

Daarbij hebben dit jaar een aantal hele mooie partijen het vertrouwen gegeven aan het platform, waaronder Aplus-line, AXA Bike Security, Beta Benelux BV, Continental by 2Move 2Wheel, Doleweerd BV, International Mobility Group B.V. (o.a. AGM Goccia, Horwin en Ecooter), Litelok, M.J. Gransier BV, Trade & Traffic BV Plus (Doohan, Lifan, Nipponia) en Ultron EV.

Maar je kunt ook de aandrijfsystemen voor e-bikes en e-scooters van Aikema, de Traceeroplossingen van Tracefy en Trackap en de oplossingen voor brandveiligheid van Asecos BV, Denios Bv, Dupa Veiligheidstechniek en Firepro Belgium ontdekken.

velovak 2022

NIEUW: De Werkplaats

Dit is een nieuw onderdeel op Velovak voor het geven van een aantal technische workshops die iedere bezoeker helpt om zijn kennis weer wat op te frissen. Zo wordt de werkplaats een geoliede machine. Hier verzorgen o.a. Bafang, Doleweerd / Landport, Dynamic Bike Care en Magura verschillende workshops. Tijdens de technische workshop van Landport geven ze de basis uitleg over accu technologie en worden de verschillende productlijnen scooter accu’s besproken.

De Velovak Academy

Dit jaar staat er een interessant programma voor alle bezoekers, kortom voor de reguliere fietsenwinkels, de sportspeciaalzaken en bedrijven die de tweewieler zakelijk gebruiken.

Thema’s die tijdens de korte inspiratie- en kennissessies besproken gaan worden zijn:

  • ’Het vinden en behouden van personeel’ door Tim de Vries van Tweewielervacatures.nl;
  • ‘Lithiumbatterijen – niet zo onschuldig als ze lijken’ door Asecos BV en Denios Bv;
  • ’Hoe je jouw onderneming kunt onderscheiden van de rest’ door Roel Peerenboom van Peerenboom Fietsen;
  • ‘Waarom een nieuw interieur in de winkel, het gaat toch goed zo?’ door Kees Jansma van Presto Company.

NIEUW: Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing

Voor het eerst vind de feestelijke uitreiking van Tweewieler’s verkiezing op de beursvloer plaats en kun je het tijdens Velovak live meemaken! De Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing van vakblad Tweewieler is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een onafhankelijke, deskundige vakjury tot stand komt. Deelname aan de verkiezing betekent een mooie kans om te bepalen waar een winkel staat binnen de lokale markt en daarbuiten. De winnaar van de verkiezing wordt bekendgemaakt op maandag 19 september 2022 tijdens een feestelijke finale-bijeenkomst op de beursvloer van Velovak.

Mis de aankomende editie van Velovak niet en registreer je hier.