Altijd al aan je snelste tijd op het TT circuit willen werken? Kom van 27 mei t/m 19 juni naar MotorKledingStore Vianen, laat zien wat je in huis hebt op de Moto Trainer -dé racesimulator die ook gebruikt wordt door MotoGP coureurs- en maak kans op een ontmoeting met TT- winnaar Jack Miller.

Dainese

Hoe het werkt

In de actieperiode van 27 mei tot en met 19 juni staat de Moto Trainer klaar bij MotorKledingStore aan de Hageweg 3g in Vianen. Je kunt in deze periode een gooi doen naar de snelste tijd, en behoor je tot de snelste drie dan word je hiervoor rijkelijk beloond! Een afspraak heeft de voorkeur via https://calendly.com/vianen-mks/motortrainer en er zit geen limiet aan het aantal keer dat je mag plaatsnemen aan boord van deze unieke simulator.

Ontmoet Jack Miller

De drie coureurs die aan het einde van de actieperiode samen de eerste startrij vullen worden door Dainese en AGV uitgenodigd om in de MotorKledingStore vestiging in Vianen persoonlijk kennis te maken met Jack Miller. Niet alleen is er tijd om vragen te stellen en om met de markante Australische coureur op de foto te gaan, ook neemt Jack je mee op een virtuele ronde op het TT-circuit zodat je precies weet hoe je je rondetijd nog verder aan kunt scherpen.

Motorkledingstore Vianen

Met vier vestigingen in Nederland is MotorKledingStore een van de grootste on- en offline spelers op het gebied van motorkleding. Naast de vestiging in Vianen vind je ook in Breda, Capelle a/d IJssel en in Eindhoven het grootste assortiment aan on- en offroad kleding, helmen, laarzen en meer. Ga voor een indruk langs bij één van de vestigingen, of kijk op www.motorkledingstore.nl.

Dainese

Mede mogelijk gemaakt door Motomind

De actie “Meet Jack Miller” wordt mede mogelijk gemaakt door MotoMind. MotoMind is al sinds 2015 verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van vooraanstaande merken als Dainese, AGV en Barracuda voor Nederland. Kijk voor meer informatie op www.motomind.nl.