Met de winter in aantocht komt voor veel motorrijders het onderwerp “winterstalling” ter sprake. Voor wie zijn of haar motor in het voorjaar stof- en vochtvrij tevoorschijn wil halen is er de Barracuda motorhoes; met de complimenten vanuit de MotoGP.

Technisch textiel

De Barracuda Motorcycle Cover is uitgevoerd in ademend textiel. Stof en vuil heeft hierdoor geen kans om je motor te bereiken, en dankzij het hoog ademend vermogen blijft er geen vocht aan de binnenkant van de hoes -en dus je motor- achter. Dit voorkomt nare vochtplekken en oxidatie, en het zorgt ervoor dat je motor in het voorjaar tiptop tevoorschijn komt. 

Perfecte pasvorm

Om een nauw sluitende pasvorm te garanderen is de motorhoes gemaakt van elastisch materiaal. Er zijn twee maten beschikbaar: maat M is voor (super)sportmotoren en de meest gangbare nakeds, terwijl er voor grote tour en adventure modellen de XL hoes beschikbaar is.

Prijzen en beschikbaarheid

De Barracuda Motorcycle Cover is in de Benelux leverbaar via geselecteerde Barracuda dealers, of via de Barracuda Web Store.

Via www.barracudamoto.nl vind je je dichtstbijzijnde dealer, of bestel je eenvoudig online. Beide maten worden aangeboden tegen de verkoopadviesprijs van €39,- incl. BTW. Door de compacte verpakking past de Motorcycle Cover makkelijk door de schoorsteen en onder -of over- de kerstboom.