Naast de bestverkopende PACKTALK EDGE, is de nieuwe PACKTALK NEO voorzien van technologie van wereldklasse – waaronder de tweede generatie Dynamic Mesh Communication connectiviteit, met een bereik tot 1,6 kilometer, natuurlijke spraakbediening en Sound by JBL.

Cardo Packtalk NEO

Cardo Systems, de wereldwijde marktleider in draadloze communicatiesystemen voor powersports, onthulde vandaag de volgende versie van het baanbrekende PACKTALK systeem, de gloednieuwe PACKTALK NEO.

De PACKTALK NEO is voorzien van de beste technologie en gemakken in zijn klasse net als de PACKTALK EDGE, en uitgerust met een clip cradle. De PACKTALK NEO komt op de markt tegen een concurrerende prijs, waardoor nog meer rijders kunnen profiteren van de baanbrekende innovaties van Cardo Systems.

Cardo Packtalk NEO

De PACKTALK NEO vervangt de PACKTALK BOLD in het Cardo Systems assortiment van geavanceerde connectiviteit en voldoet aan de belofte van Cardo Systems van eersteklas communicatietechnologie die de rijervaring verbetert, of je nu alleen of met vrienden rijdt, ontworpen voor de meest veeleisende rijders. De PACKTALK NEO heeft een slank, antennevrij ontwerp met een matzwarte afwerking, tot 1,6 kilometer bereik, twee jaar garantie en een verscheidenheid aan andere voordelen die de bestverkopende PACKTALK EDGE biedt.

Alon Lumbroso, chief executive officer, Cardo Systems zei: “Met PACKTALK NEO wilden we rijders een optie bieden met onze meest technologische en innovatieve functies, maar tegen een meer toegankelijke prijs, met als uiteindelijk doel om meer rijders in onze Cardo-community op te nemen. De PACKTALK NEO, met een prachtig strak en strak ontwerp, is de perfecte aanvulling binnen ons uitgebreide assortiment van communicatie systemen en biedt een andere optie voor rijders om te genieten van de open weg zonder in te leveren op de beste technologie.”

De PACKTALK NEO biedt alles wat een rijder wil en nodig heeft in een communicatietoestel en beschikt over de tweede generatie DMC-connectiviteit met voordelen als: een ongeëvenaarde diepe breedband geluidskwaliteit, een eenvoudiger en sneller groeperingsproces in DMC-modus, snellere koppeling in Bluetooth-modus en Live Intercom Bluetooth-ondersteuning.

Cardo Packtalk NEO

Als brug tussen de FREECOM 4X en de PACKTALK EDGE heeft de PACKTALK NEO een verbeterd geluid dankzij opnieuw ontworpen JBL-luidsprekers en drie nieuwe geluidsprofielen. Het product kan op elke helm worden bevestigd met behulp van een clip in cradle en heeft een universele pasvorm en een verbeterde ruisonderdrukkende microfoon. Het bevat ook de meest geavanceerde Bluetooth 5.2 chip op de markt voor universele connectiviteit. De verbeterde Natural Voice Operation engine betekent ook dat rijders hun ogen op de weg kunnen houden, hun handen aan het stuur en hun apparaat kunnen activeren door simpelweg “Hé, Cardo” te zeggen.

De belangrijkste hoogtepunten zijn:

  • Nieuw slank modern ontwerp zonder externe antenne
  • Tweede generatie Dynamic Mesh Communication met sneller en gemakkelijker koppelingsproces en breedband intercom
  • Meest geavanceerde Bluetooth 5.2 Technologie met “Live Intercom” ondersteuning en verbeterde universele connectiviteit
  • Verbeterde Natural Voice engine, verbeterd JBL-geluid, verbeterde ruisonderdrukkende microfoon
  • Batterijlevensduur tot 13 uur, met snel opladen via USB-C
  • Over-the-air software-updates maken kabels of WiFi-adapters overbodig
  • Clip-houder
  • 2 jaar garantie
  • De nieuwe PACKTALK NEO zal voor het eerst te zien zijn voor het publiek op de Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori show, ook bekend als ‘EICMA’, op de Cardo Systems stand [Hal 13 M77]. Hij heeft een advies verkoopprijs van €369,95 voor de single en €679,95 voor de duo pack. De beschikbaarheid wordt nog aangekondigd.

Ga voor meer informatie over Cardo Systems naar www.cardosystems.com