Een combinatie, drie manieren om hem te dragen.
  1. Warme winterset met waterdicht membraan en thermovoering.
  2. Waterdichte voorjaar- najaar set met waterdichte voering en veel ventilatie.
  3. Zomerpak. Alle voeringen eruit en alle ventilatie open. Verkoelend en beschermend.

Met de steeds hoger temperaturen in Nederland en de langere zomers is er meer vraag naar pakken waar de waterdichte voering uitneembaar is! Vroeger wat het maar een paar weken warm. Dat is nu vaak al maanden. Veel ventilatie dus , en veel zakken!

 

Check de nieuwe SIERRA NEVADA EDT AEROTEX® combi van Difi

De SIERRA NEVADA EDT AEROTEX® broek en jas zijn een must-have voor alle off-road en adventure rijders, met doordachte details die je als motorrijder zoekt in een all-season motorcombi. Een uitneembare AEROTEX® voering en een extra uitneembare thermo voering in combinatie met een doordacht ventilatiesysteem, zorgen dat je altijd de juiste combi kunt samenstellen voor elk weertype en zo in principe het hele jaar door kunt rijden.

Uiteraard mogen goede protectoren ook niet ontbreken. De SIERRA NEVADA EDT AEROTEX® combi is standaard voorzien van gecertificeerde EN 1621-1 protectoren op de ellebogen, schouders en knieën, welke je gemakkelijk in hoogte kunt verstellen op ellebogen en knieën. Gecertificeerde protectoren voor op de heupen en rug zijn optioneel verkrijgbaar en zeker aan te raden voor maximale bescherming. Stretch inzetten op diverse plekken zoals knieën en 3D_MESH ZONE in de voering en diverse verstelmogelijkheden, zorgen voor extra comfort en een betere pasvorm.

De Difi SIERRA NEVADA EDT AEROTEX® combi, zowel broek als jas, is verkrijgbaar in de herenmaten S-4XL en damesmaten 36-46 , in de kleuren zwart/ licht grijs/rood, zwart/signaal geel/licht grijs en zwart/blauw/licht grijs.

Bekijk de gehele DIFI collectie op www.motoport.nl of bezoek een van de vestigingen van MotoPort voor een persoonlijk advies op maat.