In navolging van eerdere tochten door Noorwegen en Zuid-Afrika keert de Honda Adventure Roads in juli 2022 terug voor zijn derde editie om het unieke vulkaanlandschap van IJsland te trotseren op de CRF1100L Africa Twin.

Tijdens de eerste Adventure Roads-tocht vertrokken 40 motorliefhebbers in de zomer van 2017 voor een 8-daagse reis van 3.500 km van Oslo naar de Nordkapp – het noordelijkste punt van Europa. In 2019 reisde Adventure Roads opnieuw 3.700 km van Durban naar Kaapstad in Zuid-Afrika, waarbij gevarieerd terrein en epische landschappen werden verkend in 12 avontuurlijke dagen. Voor 2022 biedt Honda Motor Europe 30 motorrijders de kans om de nieuwe CRF1100L Africa Twin, de CRF1100L Adventure Sports en de CRF1100L Adventure Sports ES – compleet met Showa EERA semi-actieve vering – te besturen tijdens een once in a lifetime 11-daagse reis door het land van ‘Vuur en IJs’.

Vanuit Reykjavik, de meest noordelijke hoofdstad ter wereld, slingert de derdeHonda Adventure Roads tocht zich naar het zuiden van het eiland, alvorens door de afgelegen hooglanden van het noorden te trekken, en terug te keren naar Reykjavik. Deelnemers nemen deel aan enkele van de meest stimulerende rijscenario’s op het noordelijk halfrond, en zullen hun Africa Twin over perfecte asfaltwegen en gravelpassen leiden, door het beroemde zwarte zand navigeren en rivieren doorwaden, dit alles terwijl ze de majestueuze schoonheid van een eiland in zich opnemen dat bekend staat om zijn vulkanen, watervallen, lavavelden, geisers en 22 uur+ zomerdaglicht.

Honda Adventure Roads 2022 zal een kant-en-klaar pakket zijn voor 30 klanten uit heel Europa. Met alle accommodatie, Africa Twin, gidsen en onderhoud inbegrepen, zullen de deelnemers in alle veilig aankomen opdat ze kunnen ontspannen, rijden en genieten. En ze kunnen de Honda’s HRC-rallysterren ontmoeten en enkele handige tips en tricks van hen leren…

Het ware avontuur roept… Klik hier voor meer informatie.

www.honda.nl
www.fl.honda.be