De bewegingsvrijheid om te gaan en staan waar je wilt, nooit meer in de file en altijd een parkeerplek. Op de Kawasaki Versys-X 300 heb je het slim bekeken en dat voor al € 75,- per maand!

Dé ideale oplossing

In het nieuwe normaal van vandaag de dag waar mobiliteit een hot issue is, beseffen steeds meer mensen dat de motorfiets de ideale oplossing om op een veilige manier jezelf van A naar B te verplaatsen. Zo zijn er de afgelopen maanden vele nieuwe motorrijders bijgekomen, maar ook de groep heropstappers is groeiende. Logisch, want naast dat motorrijden gewoon een ontzettend leuk is en je het gevoel van ultieme vrijheid geeft zijn er ook nog een heleboel praktische voordelen:

  • Geen last van files
  • Probleemloos 1,5 meter afstand
  • Altijd een parkeerplek
  • Parkeren voor de deur
  • Lage jaarlijkse kosten (aanschaf, onderhoud, brandstof, verzekering en wegenbelasting)

Kawasaki heeft met de Versys-X 300 de perfecte motor die inspeelt op zowel mobiliteit als het genieten van vrijheid. De Versys-X 300 is licht, handelbaar en krachtig om je gemakkelijk en veilig van A naar B te verplaatsen. Door de comfortabele en overzichtelijke zit positie ben je als rijder altijd in totale controle. De Versys-X 300 is al verkrijgbaar vanaf € 6.599,- of voor € 75,- per maand*.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl of op www.numotorrijden.nl/kawasaki-versys-x-300