De Piaggio 1 2023 e-scooter maakt zijn debuut op de EICMA: betere prestaties, nog gebruiksvriendelijker en sneller. Minimalistisch, lichtgewicht en met uitneembare accu biedt de Piaggio 1 nu nieuwe en verbeterde prestaties om uw woon-werkverkeer in de stad met nog meer gemak en zekerheid aan te pakken.

Piaggio 1, de e-scooter voor stedelijke mobiliteit van Piaggio, wordt op de EICMA gepresenteerd in een nieuwe, krachtigere versie voor 2023 met als doel nog sneller, gebruiksvriendelijker en zekerder woon-werkverkeer.

Dankzij de wijzigingen aan de Power Unit is de elektrische motor die de Piaggio 1-serie aandrijft, ingebouwd in het achterwiel, nu in staat om betere prestaties te leveren, wat zich vertaalt in een snellere en gemakkelijkere rit in het stadsverkeer dat wordt gekenmerkt door veelvuldig stoppen en starten, evenals meer kracht op heuvels.

De bromfietsversies (Piaggio 1 en Piaggio 1+), waarvan de snelheid beperkt is tot 45 km/u, kunnen nu rekenen op bijna het dubbele piekvermogen (respectievelijk 2,3 en 2,4 kW), terwijl de motorversie (Piaggio 1 Active) 3 kW piekvermogen bereikt. Het resultaat is een aanzienlijke toename in de acceleratie, die zowel bij de Piaggio 1 als de 1+ met 14% stijgt, en bij de Piaggio 1 Active met bijna 12%.

Piaggio 1 combineert de winnende kenmerken van de meest moderne elektrische scooters die gemaakt zijn om zich in de stad te verplaatsen – wendbaarheid, licht gewicht en praktisch nut – met de kwaliteit en betrouwbaarheid van Piaggio scooters. Dit betekent in de eerste plaats zekerheid, dankzij een solide frame en vering ontworpen voor rijplezier, maar ook een aantrekkelijk design, comfort en rijgedrag op hoog niveau, evenals een volledig technologisch pakket dat digitale kleureninstrumenten, volledige LED-verlichting en een keylessysteem omvat. Piaggio 1 is ook de enige e-scooter in zijn categorie met een ruim opbergvak onder het zadel, groot genoeg voor een volledige jethelm.

De Piaggio 1 is verkrijgbaar in twee kleuren: Forever Grey en Forever White. Samen met Forever Black zijn dit de drie meest sobere kleurstellingen die het minimalistische en strakke ontwerp benadrukken, terwijl Sunshine Mix, Arctic Mix en de nieuwe Flame Mix drie tweekleurige kleurstellingen zijn die de jeugdige en frisse geest versterken.

In alle versies bevindt de accu zich onder de zitting, is hij gemakkelijk in enkele seconden uitneembaar en draagbaar zodat hij gemakkelijk thuis of op kantoor kan worden opgeladen.

Piaggio 1
Snelheid van 45 km/u, bereik tot 55 km in ECO.
Piaggio 1+
Snelheid van 45 km/u, bereik tot 100 km in ECO.
Piaggio 1 Active
Snelheid van 60 km/u, actieradius tot 85 km in ECO.

www.piaggio.com