Piaggio Vespa b.v. heeft Vinh Thuan Tressi met ingang van 1 januari jl. aangesteld als Marketing Manager Benelux voor de merken Piaggio,Vespa, Gilera, Moto Guzzi en Aprilia.

In zijn nieuwe functie is Vinh Thuan Tressi (39) verantwoordelijk voor de marketing-, communicatie- en PR-activiteiten voor de scooter- en motorfietsmerken van Piaggio Vespa b.v. in Nederland, België en Luxemburg.

Ervaring op twee, drie en vier wielen
Vinh kan bogen op een brok ervaring in de mobiliteitssector. Voordat hij recent bij Piaggio Vespa b.v. in dienst trad, was Vinh als Sales Director voor Piaggio, Vespa, Aprilia en Moto Guzzi werkzaam bij Piaggio Deutschland GmbH. Daarvoor bekleedde hij diverse sales- en marketingfuncties bij Fiat Group Automobiles (FGA), eveneens in Duitsland.

Focus op motorfietsmerken
“Met de aanstelling van Vinh is ons sales- en marketingteam weer op sterkte,” verklaart Alex van den Hoff, Country Manager van Piaggio Vespa b.v.. “Naast het continueren van de sterke positie van onze scootermerken zal Vinh zich nadrukkelijk gaan focussen op de uitbreiding van de marketingactiviteiten in de Benelux rondom onze motorfietsmerken. De eerste resultaten daarvan zijn volgende maand te zien op de Motorbeurs in Utrecht.”

www.piaggio.nl