Vorig jaar op de Eicma al geïntroduceerd en vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland; de SYM ADX 125 cc. Geïnspireerd door een gevoel van avontuur en een unieke onderscheidende persoonlijkheid, die hem net even anders maakt dan de overige 125 cc modellen.

Het ontwerp is een perfecte mix van kracht, snelheid en stijlelementen, terwijl het ook veelzijdigheid combineert met verfijnde schoonheid. Met functies als een monoschokdemper, speciale banden en een comfortabele rijpositie, kan de ADX moeiteloos ruw en glad terrein aan.

De ADX is niet zomaar een forenzenscooter; het is een echt meesterwerk van crossovertechniek dat elke rit verandert in een plezierig en opwindend avontuur. De ADX is uitgerust met volledige LED-verlichting, inclusief de koplampen, positielichten, achterlichten en richtingaanwijzers. De LED-verlichting maakt de ADX niet alleen visueel verbluffend, maar verbetert ook de veiligheid op de weg aanzienlijk.

Het geheel nieuwe 5” TFT-dashboard is voorzien van een automatische dimmer die zorgt voor goed zicht in alle lichtomstandigheden. De dag- en nachtmodi kunnen automatisch worden geschakeld. Het sleutelloze systeem 2.0 is zeer gebruiksvriendelijk te bedienen en heeft een noodontstekingsmodus waarmee u de motor kunt starten, zelfs als de batterij van de sleutelhanger bijna leeg is.

De ADX-scooter is uitgerust met een voorvak waarin rijders hun telefoons, portemonnees of gadgets kunnen stoppen. De afmetingen van de scooter zijn respectievelijk 1980 x 780 x 1225 mm in lengte, breedte en hoogte, met een wielbasis van 1390 mm. Hij heeft een voorvering met telescoopvork en een enkelzijdige monoshock achtervering. De afmeting van de voorband is 120/70-13, de afmeting van de achterband is 130/70-13. De voor- en achterremmen hebben schijfdiameters van respectievelijk 260 mm en 230 mm en beide zijn uitgerust met ABS. Capaciteit van de brandstoftank: 15 liter, dit is groter dan die van de meeste maxi-scooters.

Prijzen en kleuren

ADX 125cc : €4.949 (inclusief rijklaarkosten en BPM) (België: €4.499)

Op voorraad zijn de kleuren: Indigo Blue en Matt Black Leverbaar vanaf begin 2024 zijn de kleuren: Petrol Green en Nardo Grey.