Een ongevenaarde explosie van kleuren wordt gecombineerd met de tijdloze vormen van de lente: de nieuwe speciale Color Vibe serie is geboren. Een eclectische tweekleurige kleurstelling wordt gecombineerd met zwarte details en exclusieve groenblauwe velgen, waardoor een uniek spel van contrasten ontstaat.

Vespa Primavera is de jonge en frisse ziel van Vespa: het is zowel icoon als experiment, een model met een tijdloze stijl en een voorloper van trends. Een wereldburger die zich op de EICMA 2022 in een nog kleurrijker en eigenzinniger jasje presenteert.

De nieuwe Vespa Primavera Color Vibe is geboren, een speciale serie die een eerbetoon is aan het kleurrijke en zorgeloze universum van Vespa. De Vespa Primavera Color Vibe wordt gekenmerkt door een speciale tweekleurige kleurstelling: de carrosserie, verkrijgbaar in Arancio Color Vibe en Bianco Color Vibe, wordt namelijk gecombineerd met een Ottanio-kleurige voetsteun, een turquoise tint met een sterk en daadkrachtig karakter.
Een originele markering van contrasterende kleur, met zwarte rand, loopt diagonaal over de hele carrosserie door de speciale graphics op de zijkanten van het schild en op de zijkanten. Ook in Ottanio zijn de friezen van de typische “cravattino” op het schild en de exclusieve velgen, exclusief voor deze versie gemaakt in een speciale glanzende metallic afwerking.

De aankleding, het zoveelste bewijs van het eclecticisme van Vespa, wordt gecompleteerd door sportieve zwarte details: de omlijsting van de koplamp en het achterlicht, het profiel dat langs het schild loopt, de kuif op het voorspatbord, de afdekking van de veer en de voorwielophanging, de handgreep van de passagier en de afdekking van de demper. Het zadel is zwart, met antracietkleurige stiksels.

De Vespa Primavera Color Vibe is verkrijgbaar in versies van 50, 125 en 150 cc, waarbij de motorgrootte in oranje op de zijkanten is aangegeven.

www.vespa.com