Piaggio heeft een compleet nieuwe website gelanceerd voor Nederland en België. Piaggio.nl en Piaggio.be bieden alle vertrouwde informatie en tal van nieuwe mogelijkheden, in een nieuw lifestyle jasje. De nieuwe website is overzichtelijker, sneller en biedt meer gebruiksgemak.

De nieuwe Piaggio-websites www.piaggio.nl en www.piaggio.be zijn inmiddels live. Het moderne eigentijdse uiterlijk sluit volledig aan bij de responsive mogelijkheden van de website. Hiermee kunnen bezoekers ook comfortabel en snel via de smartphone en/of tablet de wereld van Piaggio ontdekken.

Nieuw TestRide-platform
Piaggo.nl biedt onder meer nóg overzichtelijker alle informatie over de nieuwe modellen, accessoires, aanbiedingen, technische informatie voor professionals en het laatste nieuws. Er zijn uiteenlopende downloadopties voor brochures, prijslijsten, onderhouds- en instructieboekjes en meer. Via het TestRide-platform is nu bovendien online een proefrit te boeken bij de Piaggio-dealer in de buurt. Wie dat is? Neem een kijkje op de website.

Servicepagina
Aanvullend beschikt Piaggio.nl nu over een uitgebreide servicepagina waarop alle diensten van het merk overzichtelijk bij elkaar staan gerangschikt. Uiteenlopend van pechhulp en technische assistentie tot aan garantieuitbreiding, klantenservice en fleetoplossingen.