Je kent het wel, op een koude maandagochtend wil je op de scooter stappen, is het zadel bedekt met een dikke laag ijs. Regen, sneeuw of zon: een praktische zadelhoes voor je zitting biedt het hele jaar door een ultieme bescherming.

De afgelopen jaren heeft Vespa ervoor gekozen om de beschermhoes niet langer mee te leveren. In het verleden werd deze hoes bij het nieuwe voertuig geleverd, die onder de zitting werd gemonteerd. In plaats daarvan werd er bespaard door deze zadelhoes niet meer standaard mee te leveren. Deze beschermhoes voor diverse zittingen maakt deel uit van onze SIP Style serie. Hij voorkomt niet alleen vocht in het zadel, maar beschermt de zitting ook tegen verkleuring door Uv-straling.

  • Bescherming van de zitting het hele jaar door
  • Voorkomt verkleuren door UV-straling
  • Polyester van hoge kwaliteit

De beschermhoes is gemaakt van waterafstotend nylon en biedt bescherming tegen vocht en warmte. Verkleuring van de zitting door UV-straling wordt voorkomen, evenals het binnendringen van vocht of stof. De hoes kan zeer snel worden gemonteerd bij dagelijks gebruik of je kunt hem gebruiken als langdurige bescherming tijdens de winter wanneer de Vespa/Piaggio in de garage staat. Voor dagelijks gebruik is het slot een nuttige aanvulling. Een uiterst praktische bescherming voor het zadel in alle weersomstandigheden.

Leverbaar voor

  • Vespa Primavera/Sprint/GTS/GTS Super/GTV/GT 60/GT/GT L 50-300ccm
  • Gilera/Piaggio Fuoco/GP/Beverly/MP3/X8