Zero Motorcycles, wereldleider op vlak van elektrische motoren en aandrijvingen, kondigt aan deel te zullen nemen aan de 2021 editie van de International Bicycle and Motorcycle Exhibition (EICMA) in de paviljoenen van Fiera Milano in Rho van 23 tot 28 november.

Zero EICMA 2021

Zero zal de aandacht trekken van fans van E-mobility door op hun stand (Hal 13, Stand M58) hun complete gamma van volledig elektrische motorfietsen tentoon te stellen met daarbij alle nieuwigheden voor 2022. Bovendien etaleren ze ook enkele iconischemodellen: unieke stukken die de meest nieuwsgierige motorrijders zullen kunnen bekoren. Verder zullen de pers en het publiek ook in gesprek kunnen gaan met Thomas Jakel, de avonturier die samen met reisgenoot Dulcie Mativo een epische trip van 15.000 km doorheen Afrika ondernam aan het stuur van een Zero DSR Black Forest Edition. Hun doel was interviews af te nemen met en inzichten te vergaren van changemakers en vernieuwers binnen het continent. Thomas zal aanwezig zijn op de Zero-stand op 23 en 25 november.

De ruimte van Zero Motorcycles zal ook fungeren als een interactieve broeihaard waarin publieke betrokkenheid een prominente rol zal spelen, zowel voor de bezoekers ter plaatse als degenen thuis. Via Instagram en Facebook zal Zero rechtstreeks de opmerkelijkste momenten van het evenement uitlichten en laten ze via interviews met de medewerkers iedereen kennismaken met wat het betekent om elektrisch motor te rijden.

Umberto Uccelli, vicepresident en directeur van Zero Motorcycles EMEA vertelt:

“We zijn erg blij met Zero Motorcycles deel te nemen aan EICMA. Het wordt een

 betekenisvolle editie voor ons en vormt het beste startpunt na een moeilijke periode door de pandemie. Tijdens dit internationale evenement willen we bovenal praten over de toekomst van mobiliteit, en dat doen we door een compleet aanbod voor te stellen van elektrische, performante, krachtige en innovatieve motorfietsen. Ten slotte zal het ons ook een geweldig plezier doen om opnieuw rechtstreeks in contact te kunnen treden met professionals, pers en het publiek.”

www.zeromotorcycles.com