Zero Motorcycles, wereldleider op het vlak van elektrische motorfietsen en aandrijvingen, lanceert het gloednieuwe leasingplatform Zero Motorcycles Leasing in Nederland. Voor een vaste maandelijkse bijdrage rijd je heel eenvoudig al een 100% elektrische Zero Motorcycle. Zowel zakelijke als particuliere motorrijders kunnen profiteren van de voordelen die het platform te bieden heeft.

Zero Motorcycles Leasing

Zero Motorcycles Leasing geeft je onmiddellijk toegang tot alle voordelen die motorleasing met zich meebrengt. Je hebt geen investeringsbedrag nodig om te beginnen met elektrisch motorrijden, want alle kosten worden gedekt door de vaste maandelijkse bijdrage. Zelfs de verzekering zit verwerkt in het maandbedrag. Transparantie is het sleutelwoord bij elk leasecontract dat afgesloten wordt via Zero Motorcycles Leasing. Alle kosten van onderhoud en reparaties zijn gedekt, waardoor onverwachte kosten uitgesloten zijn.

Zo rijd je bijvoorbeeld de onlangs geïntroduceerde Zero FXE al vanaf € 280,-* per maand bij zakelijke leasing, of vanaf € 339,-* in private lease. De nieuwe Zero SR met zijn Cypher III+-besturingssysteem en 14.4 kWh accupakket rijd je dan weer vanaf € 322,-* per maand (zakelijk) of vanaf € 389,-* (private). Je profiteert op die manier direct van de voordelen die Zero Motorcycles biedt: een sensationele rijervaring met een fenomenale acceleratie, een geruisloos afgeleverd vermogen en een moeiteloze bediening zonder versnellingen, trillingen of koppeling. Bovendien heb je geen last meer van stijgende benzineprijzen en kost een volledig opgeladen batterij je ongeveer vijf euro.

Umberto Uccelli, Vice-president en general manager van Zero Motorcycles EMEA, is blij met deze nieuwe stap voor Zero Motorcycles in Nederland: “Dankzij dit nieuwe initiatief maken we elektrisch motorrijden nog aantrekkelijker voor een nog groter publiek. Het leasingplatform neemt de investeringskosten weg voor de eindgebruiker en voorziet in alle onderhoudskosten. Dat alles maakt het mogelijk om meteen kennis te maken met de voordelen van Zero Motorcycles en elektrisch motorrijden nog toegankelijker te maken voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Het enige dat je zelf nog moet doen, is de batterij laden met energie.”

 

Eenvoudig via de Zero-dealer, voor iedereen

Zero Motorcycles Leasing richt zich op alle motorrijders, zowel zakelijk als particulier. Zero Motorcycles koop je gewoon bij de Zero-dealer bij jou in de buurt en de aanvraag doe je via het online platform. De dealer kan je hierbij helpen. Ook accessoires zoals een Rapid Charger of Power Tank kun je meenemen in het leasebedrag per maand.

Zero Motorcycles Leasing

 

Bekijk de prijzen

Elk model van de 2022 line-up van Zero Motorcycles komt in aanmerking van het Zero Motorcycles Leasing-programma. In de tabel hieronder vind je een handig overzicht van de verschillende vaste maandbedragen per model. De getoonde prijzen gelden op basis van 4.000 km/jaar en een looptijd van 60 maanden, echter kun je ook je eigen berekening maken op basis van jouw gewenste looptijd en kilometrage. Via de website van Zero Motorcycles kun je eenvoudig jouw aanvraag indienen op basis van looptijd en kilometers per jaar.

 

MODEL MAANDBEDRAG ZAKELIJKE LEASING MAANDBEDRAG PRIVATE LEASING
Zero SR/S Premium € 383,- € 463,-
Zero SR/S Standard € 359,- € 434,-
Zero SR/F Premium € 369,- € 446,-
Zero SR € 322,- € 389,-
Zero S € 307,- € 369,-
Zero FXE € 280,- € 339,-
Zero FXE 11 kW € 280,- € 339,-
Zero DS € 307,- € 369,-
Zero DS 11 kW € 307,- € 369,-
Zero DSR € 319,- € 385,-
Zero FX € 285,- € 344,-

 

(Alle bovenvermelde prijzen gelden volgens een formule van max. 4.000 km/jaar en in een contract met duurtijd 60 maanden. Prijswijzigingen voorbehouden.)
 

Speciale lease-aanbieding

Aanstaand weekend vindt voor de 2e maal dit jaar het Nationaal Dealer Demo Weekend plaats. Onze dealers openen op zaterdag 16 juli hun deuren om de 2022 modellen te tonen en testritten te faciliteren voor geïnteresseerde rijders. Om de introductie van Zero Motorcycles Leasing te vieren, komt Zero Motorcycles nu met een speciale aanbieding: wanneer je in de periode van 16 juli tot en met 31 augustus begint met leasen via Zero Motorcycles Leasing, ontvang je een jaar lang gratis energie (op basis van 3.000 km/jaar).

Meer informatie over Zero Motorcycles Leasing vind je via de website: https://www.zeromotorcycles.com/nl-nl/leasing