Zero Motorcycles, wereldwijde koploper op het vlak van elektrische motorfietsen, kondigt met trots de officiële samenwerking aan met de Israëlische distributeur Metro Motor. Zero Motorcycles krijgt op die manier voet aan de grond op de Israëlische markt.

Customer Service-pakket

De Israëlische markt toont al een tijd lang steeds meer interesse in elektrische motorfietsen met een stijgende vraag jaar na jaar. Zero Motorcycles kondigt dan ook met trots aan dat de officiële samenwerking sinds augustus 2019 in voege is. Alle huidige en toekomstige Zero-klanten kunnen zo direct genieten van tot het volledige Customer Service-pakket. Alle vragen en aanvragen over onderdelen en accessoires maar ook voortdurende full-service assistentie van A tot Z wordt door Metro Moto’s uitstekende meertalige professionals rechtstreeks opgevolgd.

“Bij Zero Motorcycles zijn we erg opgetogen om terug in Israël te zijn. De samenwerking met de Israëlische marktleider in tweewielerdistributie biedt ons een uitstekende manier om het merk Zero op de juiste manier in het land uit te bouwen. Daarbovenop kunnen we nu ook de huidige Zerorijders de service bieden die ze verdienen.”, zegt Umberto Uccelli, Managing Director van Zero Motorcycles EMEA.

Over Metro Motor

Metro Motor is het vooraanstaande Isräelische distributiebedrijf op vlak van tweewielers met een veelvoud aan afdelingen en servicecentra over het hele land en een uitgebreid dealernetwerk. Metro Moto heeft de belangrijkste bouwstenen gelegd voor tweewielers in Israël. Van de opening van de eerst showroom van het land over de introductie van nieuwe merken op de markt, het uitrollen van het eerste nationale servicecentrum van zijn soort tot de aanleg van financieringsprogramma’s.

www.zeromotorcycles.com/eu