Emco, fabrikant van onder andere elektrisch scooters, introduceert een handige applicatie voor haar Retro- en Classic scooters.

Met deze app kunt u vooraf uw rijstijl instellen, tijdens het rijden actuele informatie opvragen over de status van de accu, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en niet onverwacht zonder vermogen komt te staan.

Met de nieuwe app van emco kunt u op uw smartphone persoonlijke instellingen invoeren. De app genereert een draadloos netwerk (wifi of bluetooth), u selecteert deze en kunt direct aan de slag. Voordat u gaat rijden kunt u met de app één van de vier rijstijlen instellen. U kiest uit: “eco”, “custom”, “power” of “wheely”. U beslist zelf of u liever bij lange afstanden de “eco” modus instelt, of dat u sportief en snel geniet van het elektrisch scooter rijden. Zo past u de rijstijl aan uw persoonlijke behoefte aan.

Bovendien geeft de app niet alleen de huidige laadtoestand van de accu weer, maar ook informatie over de stroom-, spanning- en vermogensstand en de gemiddelde en maximum snelheid van de scooter. Overigens houdt de app zowel de dagelijkse kilometers als het totaal aantal kilometers bij. Bovendien worden kleine storingen, zoals met sensoren of onderspanning met de app geregistreerd in het geheugen. Al deze actuele informatie zorgt ervoor dat u goed bent geïnformeerd over de actieradius en kan besluiten in welke rijstijl u verder rijdt.

De nieuwe app is zowel voor de modellen uit de Retro- en Classic-serie optioneel verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie