Barracuda presenteert verschillende bijzonderheden in 2020, zoals dynamische LED knipperlichten. Er is een nieuwe Europese prijslijst. De sponsorovereenkomst met het Yamaha Petronas MotoGP team is verlengd, we durven te hopen op een wereldkampioenschap.

Motomind

Motomind verzorgd de marketing en ondersteuning voor de Benelux vanuit Leiden. Er is een ruime voorraad en orders worden 7 dagen per week verstuurd. Martijn en Justin gaan het dealernetwerk ondersteunen. De bezoeken volgen als het qua Coronavirus rustiger is. Contact opnemen voor vragen en orders kan natuurlijk per direct. Daarnaast lanceert Barracuda binnenkort een nieuwe website. Deze is volledig rondom gebruiksgemak ontwikkeld– zo kan de bezoeker per type motor alle beschikbare accessoires zien.

Giovanni Salarolo, Barracuda:

“BARRACUDA Srl is blij Motomind te kunnen presenteren als nieuwe importeur voor Barracuda Benelux. De afgelopen 10 jaar waren de producten van Barracuda A direct beschikbaar op de markt, en wij zijn ervan overtuigd dat Motomind de service en ondersteuning kan bieden om Barracuda naar een hoger niveau te krijgen. “

Martijn Roes, Motomind:

“We zijn gek op mooie producten met hoge kwaliteit en geweldig design, zoals de Italianen dat zo goed kunnen. De kans om verder te gaan met Barracuda in Benelux konden we dan ook niet laten liggen. Een mooi product, snelle service en hoge kwaliteit: wij hebben er zin in!”

Contact

www.barracudamoto.nl

info@barracudamoto.nl