De actie ‘Vespa for Life’ van Marc Dedulle en Michel Boschloos bracht €3.000,- op. Een bedrag dat beide Vesparijders integraal schonken aan het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening dat de Brugse MUG-helikopter uitbaat. “Het leeuwendeel van onze campagne was een Vesparit van een maand, 8.000 kilometer lang, die ons door tien verschillende landen en langs verschillende internationale Vespatreffens leidde” zegt Michel Boschloos. “Onderweg verkochten we stickers en geborduurde logo’s, items die we de rest van het jaar ook via onze website en op Belgische treffens verkochten.”

Michel Boschloos en Marc Dedulle

Actie gaat door

Ook in 2020 willen Dedulle en Boschloos geld inzamelen voor een goed doel. “We beraden ons nog over wie we zullen steunen, maar het staat vast dat we ook dit jaar actie zullen voeren voor een lokale maatschappelijk relevante organisatie.” aldus Dedulle, die meegeeft dat het net omwille van deze continuïteit is dat Vespa for Life als vzw werd opgevat. “Dit is niet vrijblijvend, er is een grote solidariteit in de Vespawereld aan de ene kant, en een grote nood aan fondsen op het terrein aan de andere kant. Als we zien hoeveel de simpele verkoop van stickers en patches op treffens in het laatje brengt, kunnen we niet anders dan onze acties verderzetten.” verklaart Dedulle.

Chef-piloot Lieven Van Belle, Michel Boschloos en Marc Dedulle

Wie Vespa for Life alsnog wil steunen of op de hoogte wil blijven van hun acties kan terecht op de website vespaforlife.eu en op Instagram en Facebook.