Op maandagavond 21 juni organiseert MotoShare samen met partners Zero Motorcycles Benelux en Energicamotor.nl de eerste EV-Ning-Ride, een toertocht voor elektrische motorfietsen.

MotoShare bundelt de krachten met deze twee toonaangevende producenten van elektrische motoren om het plezier van elektrisch motorrijden onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Deze unieke samenwerking brengt een indrukwekkende collectie aan diverse elektrische motoren bij elkaar en speelt in op de snel groeiende belangstelling voor elektrisch aangedreven motorfietsen.

In het teken van elektrisch motorrijden

De EV-Ning-Ride belooft een ongedwongen en gezellige samenkomst te worden die helemaal in het teken staat van elektrisch motorrijden. De partners streven met het evenement naar leuke en sfeervolle omgeving waarin liefhebbers van elektrische motoren elkaar kunnen ontmoeten.

Voorafgaand aan de rit is het voor deelnemers mogelijk hun vaardigheid in het manoeuvreren op lage snelheid te verbeteren tijdens een workshop MotoJitsu. Ook de landelijke politie-eenheid zal aan het evenement deelnemen met twee elektrische motoren in volledige politie-uitrusting.

Startpunt vanaf Nieuwegein

Vanaf circa 19u30-20u00 vertrekken de motorrijders vanuit het verzamelpunt restaurant Hajé te Nieuwegein voor een route van circa 65 kilometer bij ondergaande zon langs het water.

Het verwachte aantal deelnemers aan de rit zal naar verwachting de veertig ruimschoots overtreffen.

meer info op www.motoshare.nl